Ervaringen

"Onze dank aan iedereen die reacties/ervaringen heeft gedeeld",

warme groet namens Marcel, Joan, Caroline & Marian

 

28-08-2016 Electrosmog gebouw lagere school en groot bijgebouw geblokkeerd en filter op de hoofdkranen geplaatst

Dankjewel voor de update van de gebouwen! Goed nieuws. Ik was toch vergeten water af te tappen, maar wat me opviel nadat het waterfilter erop was gezet is dat er veel meer bubbeltjes (zuurstof) in het water zaten dan normaal. Dat was voor mij wel een heel zichtbaar verschil. Verder over het grote gebouw kan ik zeggen dat er iemand is die normaal gesproken pijnklachten heeft bij het werken , nu helemaal geen klachten heeft. Dat vond ik ook wel de moeite waard om te melden. Verdere signaleringen zal ik blijven doorgeven. Dankjewel voor alles, liefs Regine

@@@

13-07-2016 Interventie gebouw lagere school en groot bijgebouw inclusief 2 zendmasten op het terrein

De reacties zijn heel positief. Mensen voelen de goede energie. En de infodag is dan ook heel goed gegaan. Soms worden de kinderen wel wat druk, maar dat heeft ook te maken met mijn les in het aangeven en grenzen. De goede energie wordt vooral gevoeld in de hoek voor de vensterbank grenzend aan het tuintje achter. Verder kan ik soms ook merken dat ik me inderdaad buiten wat zwaarder voel. Liefs, Regine

@@@

Positieve ervaringen na interventie in kantoorgebouwen in Barneveld, Twello, Apeldoorn

Relaxte sfeer, veel minder stress en negativiteit onder de medewerkers

 

 

16-11-2016 Hallo Joan, Ik was je niet vergeten hoor, ik wilde nog een nacht afwachten hoe het met de invloed van de maan zou gaan. Ik heb daar altijd zo ongeveer 4 nachten last van. Ik heb echter toch melatonine gebruikt omdat ik wat afspraken had en me fit wilde voelen, ook wegens een opkomende verkoudheid. Het slapen ging goed met behulp van melatonine, wat niet altijd het geval is. Ik kan je dus niet melden hoe het is zonder medicatie, maar ga dat zeker volgende maand proberen. Het vergelijken van de waterkwaliteit was tot onze verrassing een succes. Zowel mijn man als ik hebben verschil geproefd. Mijn man vond het gebruikelijke water een minerale smaak hebben en het water na jouw interventie neutraal en smaakloos. Ik vond het water voor plaatsing van de filter wat bitter smaken t.o.v. Het water na plaatsing van de filter. Toen smaakte het frisser, sprankelender. Het gekke was wel dat ik het de volgende dag weer bitter vond smaken, maar toen was ik verkouden. Dat zal het dan wel zijn. Ook vonden we beiden de broccoli anders smaken dan normaal, maar toen waren we allebei verkouden...... Ik wil je nog bedanken voor je snelle actie, hartelijke groet, Joke 

@@@ 

07-11-2016

Het is bij mij het eeuwige probleem, ik zie, voel of hoor nooit wat. Maar...mijn vriendin wel. Ze was het weekend bij mij en zo vond het water prima te drinken. Over elektrosmog heb ik haar niet gehoord, groetjes Ynra 

@@@ 

Ha Joan. Mijn kraanwater had een bittere nasmaak en was zwaar en log. Drink het al jaren niet meer. Mijn eigen gezuiverde water met Sei He Ki, symbolen en Mantra is lekker, dik, wollig en warm.Wel wat werk en tijd kostte het mij. Het kraanwater NU is heerlijk, dik, wollig, warm, maar heeft voor mij een helderheid in zich,wat ik nog nooit geproefd heb. Ik heb het gisteravond om 21.30 geproefd en vanmorgen weer met 3 verschillende watertjes.Vanochtend was de helderheid groter dan gisteravond,toen was er bijna geen verschil in het Shambhala-water van mij en het kraanwater na de zuivering. Ook in mijn huis is de helderheid groot, het voelt luchtiger aan,niet zo zwaar, ik moest er gewoon aan wennen,maar het is fijn zo, net of mijn humeur er ook door be├»nvloed wordt. Hartelijk bedankt voor dit grote cadeau.Via de folder ga ik het verder doorgeven.Mag dat nu al, omdat jullie het nog niet op de website hebben staan?Of gaat het vooral om reacties? Ik hoor nog van je. Dank je wel, Joan, fijne dag. Lieve groet, Marjo  

 @@@

23-09-2016 Electrosmog & filter

Hallo Joan, ik wil je even laten weten dat ik het water inderdaad zachter en voller ervaar. Met de straling merk ik dat het feit dat het weg is, mij al een gerust gevoel geeft. Dat vind ik al een plezierige ervaring. Nogmaals dank en fijn weekend, groeten Jeannette

@@@ 

19-09-2016 Electrosmog & filter

Hoi hoi, ik kon het verschil proeven en voelen. Ik heb wel last van jeuk op mijn benen en in mijn handen. De electrosmog nog niet echt merkbaar of gecheckt. Mijn dochter was vandaag de hele dag niet lekker. Ben benieuwd of dat allemaal invloed is van dit alles? Simone

 

Net een aantal apparaten gecheckt en alles is vrij! Dus ik ga zien wat er nog meer zal veranderen. Ben benieuwd! Simone

@@@ 

16-09-2016 Electrosmog & filter

Hallo Joan, het gaat heel goed met mij, ik merk enkele veranderingen aan mijn arm en elleboog. Maar ik wil daar eerst meer de vinger opleggen, het water smaakt veel lekkerder. Mijn man had vandaag ook zo'n raar gevoel en later van hee...Ja ik ben blij dat ik het gedaan heb. Riksje

 

Update: 24/9 Nu even op het water, elektroden zuivering terug te komen. Het gaat hier wel goed, water blijft lekkerder smaken, ook 's nachts als ik dan een slok water neem en dat had eerder altijd een bijsmaak! Met het elektrode gedeelte, ik heb het geprobeerd met de telefoonvan onze dochter en die gaf straling af en daarna die van mij en die deed niks :-) 

@@@

30-08-2016 Filter op de hoofdkraan

Hoi hoi, het water smaakte inderdaad anders. Zachter! Jesse en ik proefde het verschil, mijn dochter niet. Nogmaals bedankt. Belinda

@@@ 

25-08-2016 Electrosmog op kantoor geblokkeerd in aanwezigheid van Jane

Afgelopen maandag heb je de ruimte behandeld. Ik merk tijdens de behandeling meteen lichte tintelingen in mijn hoofd. Vanaf dinsdag kan ik me beter concentreren op mijn werkplek en voelde dat het zware gevoel, welke overigens veel energie van mij vergde, niet meer aanwezig is! Doordat mijn hoofd rust hierdoor ervaart kan ik me beter concentreren, beter relatieveren en beter voor mezelf opkomen! Dat neerslachtig gevoel is weg. Het is een verademing! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Jane

@@@

20-08-2016 Electrosmog in huis/op mobile geblokkeerd

We hebben de Electrosmog thuis geblokkeerd en dus ook op onze mobile. Vanmorgen op het werk test gedaan met mijn mobile en deze is daar ook vrij van negatieve straling. Maar ik heb de mobile van mijn collega ernaast gehad met testen. En bij haar voelde ik de negatieve straling afkomen. Het leukste was dat we ook onze handen boven de telefoons hebben gehouden en je dan goed verschil kan voelen. Bij mijn mobile voel niets en bij haar mobile voel je de negatieve straling en ook mijn collega voelde het verschil.

 

 

16-11-2016 Hallo Joan, Ik was je niet vergeten, ik wilde nog een nacht afwachten hoe het met de invloed van de maan zou gaan. Ik heb daar altijd zo ongeveer 4 nachten last van. Ik heb echter toch melatonine gebruikt omdat ik wat afspraken had en me fit wilde voelen, ook wegens een opkomende verkoudheid. Het slapen ging goed met behulp van melatonine, wat niet altijd het geval is. Ik kan je dus niet melden hoe het is zonder medicatie, maar ga dat zeker volgende maand proberen. Het vergelijken van de waterkwaliteit was tot onze verrassing een succes. Zowel mijn man als ik hebben verschil geproefd. Mijn man vond het gebruikelijke water een minerale smaak hebben en het water na jouw interventie neutraal en smaakloos. Ik vond het water voor plaatsing van de filter wat bitter smaken t.o.v. Het water na plaatsing van de filter. Toen smaakte het frisser, sprankelender. Het gekke was wel dat ik het de volgende dag weer bitter vond smaken, maar toen was ik verkouden. Dat zal het dan wel zijn. Ook vonden we beiden de broccoli anders smaken dan normaal, maar toen waren we allebei verkouden...... Ik wil je nog bedanken voor je snelle actie, hartelijke groet, Joke