top of page

Vitaliteit filters voor € 50,00: dit zijn vier filters die wij aanbieden in 1 pakket.

Naast de electro smog filter en de filter op de hoofdkraan, bieden we ook een filter tegen de bijwerkingen van alle soorten medicijnen en een filter dat al het voedsel neutraliseert van negatieve belasting.

Groenten-fruit-zuivel e.a. zijn vaak bewerkt en door vele handen vastgehouden voordat je het zelf eet of drinkt. Alles is energie en in deze contex zijn alle producten die we kopen door mensenhanden gegaan. Handen laten energieën achter op de producten, dit kun je niet afwassen. Wij neutraliseren de producten zodat het voedsel dat je eet of drink energetisch is gereinigd. Het blijft raadzaam om producten te kopen die op een natuurlijke manier zijn verbouwd, zoals biologisch voedselproducten.

Geef je op via het contactformulier op onze persoonlijke site

Vitaliteitsfilters
Electro smog energetisch filter hoofdkraan

Deze service moet extra op het formulier aangegeven worden. Wij mogen van onze Gidsen de filter niet zomaar plaatsen en toevoegen in de pakketten. De aanvrager(s) moeten bewust hiervoor kiezen.

De filter die Team Energetisch-management plaats is een blijvende energetisch filter. Voor de meeste mensen is deze filter niet zichtbaar. Het water is geneutraliseerd, gevitaliseerd en bevat meer zuurstof. Ervaringen zijn: het water smaakt zachter, ‘wolkachtig’, is schoner en 'minder zwaar'. Koffie, thee en water drinken smaakt anders dan voorheen. Het water is in alle opzichten gezonder voor de inwendige mens is, voor ons lichaam en voor alles wat leeft (dieren en planten). Daarbij helpt het onze aarde schoner worden.

Electro smog: straling van alle andere apparatuur is slecht voor de gezondheid omdat de natuurlijke biologische frequentie van al het levend organisme wordt aangetast. Het lichaam kan dit een tijd lang aan, maar daarna volgt er een 'langzaamaan ziek-worden'. Veroorzakers van Electro smog zijn o.a. GSM, radio, TV, magnetron, zonnebank, koelkast, wasmachine, haardroger, computer, monitoren, hoogspanningskabels, -leiding, stroomkabel, wandstopcontactdoos, transformatiehuis, dynamo bij motoren, ioniserende -en röntgenstraling etc.

Mobiele telefoon op het nachtkastje kan verlies van slaap, hoofdpijn en depressiviteit geven. Volgens onderzoekers houdt de straling van het mobieltje het ‘allert zijn’ in de hersenen te hoog.

 

Team Energetisch-management blokkeert energetisch alle negatieve effecten van de straling. Wij vinden dit belangrijk, we hebben besloten deze service in alle pakketten mee te nemen en we bieden het ook apart aan. De Folder kun je downloaden.

 

Voor € 20,00 kun je Electro smog blokkeren en een blijvende energetische filter op de hoofdkraan laten plaatsen. Geef je op via het Contactformulier op onze persoonlijke sites.

bottom of page