top of page
Mijn verhaal

Ergens in 1966 ben ik geboren en heb de naam Caroline ontvangen.

 

Maar wie ben ik achter die naam, dat is er een die ik lastig blijf vinden.

Er zijn zoveel kanten die mij hier en nu kunnen beschrijven, zoals: vrouw, leeftijd, woonplaats,

database beheerder, dierliefhebber, creatief, analytisch enz.

Maar hoe lang de lijst ook wordt, compleet zal het niet zijn.

Dus ga ik proberen te vertellen wat ik hier, in dit leven en vooral nu probeer te laten zien.

 

Net als vele van ons heb ik een werkgever en daar ben ik werkzaam in de IT-branche als Applicatie-, databasebeheerder. Het bedrijf waar ik werk neemt het beheer van de automatiseringsomgeving op zich van klanten. Deze werkzaamheden prikkelen mijn analytische kant.

Maar in mijn vrije tijd hou ik me met heel andere dingen bezig. Bezigheden die meer vragen van creativiteit en gevoel.

Ik een grote liefde voor honden en het samenwerken met hen. Dit doe ik binnen een tak hondensport genaamd IPO, al meer dan 30 jaar. En toch kun je elke keer weer leren van een ‘nieuwe’ hond. Het is niet iets waarbij je kunt denken: “Ik heb nu x honden getraind nu weet ik alles”. Gelukkig heeft elk dier toch een eigen karakter en moet je nadenken hoe je samen kunt bereiken wat er wordt gevraagd.

Wat me aan een hond ook telkens weer kan verbazen is hun inlevingsvermogen en hoe ze omgaan met het gevoel en gedrag van een mens. Als je dit kunt herkennen kun je veel over de eigenaar, geleider of zelfs jezelf leren.

Een andere manier om mijn creativiteit te uiten is houtsnijden. Dit doe ik nog niet zo lang en er is dus nog veel te leren. Maar het geeft veel voldoening als ik van een plat plaatje een stuk hout kan omzetten naar een 3D beeld.

En als laatste hou ik me bezig met helende energie.

Ik ben hiermee begin deze eeuw mee in aanraking gekomen. Ik had in de tijd veel pijn in mijn rug en de heren doctoren hadden mij verteld dat ik er maar mee moest leren leven. Nu zijn dat geen woorden die ik graag hoor en dus ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing. Hierbij werd ik door iemand gewezen op een magnetiseur die misschien wel kon helpen. De behandelingen wierpen zeker zijn vruchten af maar ergens in mij had ik het gevoel dat ik dat toch ook zelf moest kunnen en zo ontdekte is Usui Reiki en de master Joan Tjioe, ondertussen een lieve vriendin van mij. Daarna heb ik een heel pad afgelegd Reiki 1, Shambhala SMDH (master), Shambhala Eenheid (master), Communicatie met dieren, Pure analysing, Energetisch Management.

bottom of page