top of page

Pakket 1

Het neutraliseren en harmoniseren van de negatieve lading aan energieën van de aanvrager, partner/echtgenoot, inwonende kinderen, huisdieren inclusief een healing, het huis met de tuin, het gehele perceel waarop het huis staat inclusief de bijgebouwen (schuur). Electro smog in huis wordt geblokkeerd. Indien je het wenst, komt er blijvende energetische filter op de hoofdkraan. Dit is het meest uitgebreid pakket. Alles wordt geneutraliseerd, in harmonie omgezet en beschermd. Kosten € 100,00* Voor € 25,00 extra zorgen we voor alle *Vitaliteit filters.

 

Pakket 2 

Het neutraliseren en harmoniseren van de negatieve lading aan energieën van de aanvrager inclusief een healing (1 persoon) en zijn/haar woning met/zonder tuin. Electro smog in huis wordt geblokkeerd. Indien je het wenst, komt er blijvende energetische filter op de hoofdkraan. Kosten € 75,00* Voor € 25,00 extra zorgen we voor alle *Vitaliteit filters.

Pakket 3 

Dit is gericht op het neutraliseren en harmoniseren van de aanwezige verstorende energieën binnen en buiten het gebouw, het totaal perceel waarop het gebouw staat. Electro smog, van alle aanwezige apparatuur, in het gebouw (alle etages) wordt geblokkeerd. Indien gewenst, komt er blijvende energetische filter op de hoofdkraan.

Pakket 3 is toe te passen voor elk gebouw, bijvoorbeeld crèche inclusief buitenspeelplaats, schoolgebouw, praktijkruimte, kantoorpand, fabriek, winkel, ziekenhuis, dierenkliniek, weilanden, tuinbouwkassen etc. De geneutraliseerde en geharmoniseerde energie zorgt voor een optimale positieve sfeer en ontspanning, waardoor het verblijf/werken in het gebouw/zaal aangenamer is dan voorheen. Negatieve effecten van Electro smog heeft geen vat meer op de vitaliteit van de aanwezigen in het gebouw. En al het water in het gebouw is blijvend gefilterd. (extra aanvraag) Alles draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van alle aanwezigen. Iedereen die in het gebouw aanwezig is voelt de ontspannen en neutrale sfeer. Zeer gevoelige mensen, HSP, (en kinderen) ervaren minder prikkelingen en dit zorgt voor minder irritaties. De harmonie is voelbaar. Energetisch werk is niet te meten. Je kunt het waarnemen en voelen. Mensen die visueel en kinesthetisch aangelegd zijn, voelen en ervaren meer dan een ander.

 

Dit pakket begint met een abonnement van een half jaar. Energetisch-management zorgt dat het gebouw maandelijks een update krijgt. Het wordt maandelijks geneutraliseerd, geharmoniseerd en beschermd. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons en zorgen voor een constant geneutraliseerd en geharmoniseerd gebouw/zaal.

 

De eerste 6 maanden betaal je € 180,00*. Wil je het abonnement verlengen, dan geef je dit in de 5de maand op. Tot aan het eind van het lopend jaar betaal je vooraf de resterende aantal maanden ad € 21,00. Daarna kun je overstappen op een jaar abonnement, dat loopt van 1 januari t/m 31 december. Hiervoor betaal je vooraf € 250,00*

Als aanvrager kun je ook zelf zorgen voor het optimaliseren en updaten van het gebouw/ruimte. In dit geval ga je zelf eerst het proces van neutraliseren en harmoniseren aan. Zie keuze 1. Daarna wordt het gebouw geneutraliseerd en de eerste 6 maanden blijven we jou begeleiden en ondersteunen. Het voordeel hierbij is, dat je na de 6 maanden geen abonnement hoeft te nemen. Je kunt het zelf! Uiteraard zijn we altijd bereikbaar om jou te ondersteunen.

Pakketten
Electrosmog
Electro smog energetisch filter hoofdkraan
Vitaliteitsfilter

Deze service moet extra op het formulier aangegeven worden. Wij mogen van onze Gidsen de filter niet zomaar plaatsen en toevoegen in de pakketten. De aanvrager(s) moeten bewust hiervoor kiezen.

De filter die Team Energetisch-management plaats is een blijvende energetisch filter. Voor de meeste mensen is deze filter niet zichtbaar. Het water is geneutraliseerd, gevitaliseerd en bevat meer zuurstof. Ervaringen zijn: het water smaakt zachter, ‘wolkachtig’, is schoner en 'minder zwaar'. Koffie, thee en water drinken smaakt anders dan voorheen. Het water is in alle opzichten gezonder voor de inwendige mens is, voor ons lichaam en voor alles wat leeft (dieren en planten). Daarbij helpt het onze aarde schoner worden.

Electro smog: straling van alle andere apparatuur is slecht voor de gezondheid omdat de natuurlijke biologische frequentie van al het levend organisme wordt aangetast. Het lichaam kan dit een tijd lang aan, maar daarna volgt er een 'langzaamaan ziek-worden'. Veroorzakers van Electro smog zijn o.a. GSM, radio, TV, magnetron, zonnebank, koelkast, wasmachine, haardroger, computer, monitoren, hoogspanningskabels, -leiding, stroomkabel, wandstopcontactdoos, transformatiehuis, dynamo bij motoren, ioniserende -en röntgenstraling etc.

Mobiele telefoon op het nachtkastje kan verlies van slaap, hoofdpijn en depressiviteit geven. Volgens onderzoekers houdt de straling van het mobieltje het ‘allert zijn’ in de hersenen te hoog.

 

Team Energetisch-management blokkeert energetisch alle negatieve effecten van de straling. Wij vinden dit belangrijk, we hebben besloten deze service in alle pakketten mee te nemen en we bieden het ook apart aan. De Folder kun je downloaden.

 

Voor € 20,00 kun je Electro smog blokkeren en een blijvende energetische filter op de hoofdkraan laten plaatsen. Geef je op via het Contactformulier op onze persoonlijke sites.

Vitaliteitsfilters

Vitaliteit filters voor € 50,00

Dit zijn drie filters die wij aanbieden in 1 pakket.

 

  1. blokkeren van Electrosmog op het geheel perceel waar je woont en deze interventie is blijvend voor het perceel

  2. energetische filter op de hoofdkraan

  3. filter tegen de bijwerkingen van alle soorten medicijnen

  4. filter dat al het voedsel neutraliseert van negatieve belasting.

 

De energetische filter op de hoofdkraan wordt eenmalige geplaatst en deze blijft als je verhuist. 

Groenten-fruit-zuivel e.a. zijn vaak bewerkt en door vele handen vastgehouden voordat je het zelf eet of drinkt. Alles is energie en in deze context zijn alle producten die we kopen door mensenhanden gegaan.

Handen laten energieën achter op de producten, dit kun je niet afwassen. De filter neutraliseert de producten zodat het voedsel dat je eet of drink energetisch is gereinigd.

bottom of page